Werkzoekenden

Wij ondersteunen je in je zoektocht naar duurzaam werk. Dit doen wij door het bieden van (extra) begeleiding, scholing, workshops en coaching.

Wat we doen

Wij ondersteunen je in je zoektocht naar duurzaam werk. Dit doen wij door het bieden van (extra) begeleiding, scholing, workshops en coaching. Zo helpen we je bij het ontdekken van jouw talenten en interesses, het maken van keuzes in je loopbaan, kennismaken met werk in andere sectoren, het opstellen van een nieuw cv, hulp bij solliciteren of het vinden van een passende werkgever.

Wij helpen je met

Wij zijn er voor mensen die recent werkloos zijn geraakt of werkloos dreigen te worden. Herken jij je in één van de volgende situaties? Dan kunnen wij je helpen!

Ik vind het lastig om een nieuwe baan te vinden

Het werk wat ik nu doe past niet goed bij me

Mijn werkgever gaat reorganiseren of gaat failliet

Mijn (tijdelijke) contract loopt af

Ik heb continu flexibele contracten

Call to action

Hoe werkt het?

Als je contact met ons opneemt, plannen we vrijblijvend een gesprek met je in. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak. Met dat plan begeleiden we jou naar een nieuwe uitdaging. Wij maken van jouw werken een punt!

Aanmelden werkzoekende

Succesverhaal uit de praktijk

“Van taxi naar tankstation”

Ik heb een mail gestuurd en werd geholpen door een echte topper. Hij heeft mij begeleid met het schrijven van sollicitatiebrieven, mijn cv actualiseren, eigenlijk om terug te komen in de maatschappij!