Ons netwerk

Wij ondersteunen je in je zoektocht naar je droombaan. Dit doen wij door het bieden van (extra) begeleiding, scholing, workshops en coaching. Zo helpen we je bij het ontdekken van talenten en interesses, het maken van keuzes in een loopbaan, kennismaken met werk in andere sectoren, het opstellen van een nieuw cv, hulp bij solliciteren of het vinden van een passende werkgever.

F.N.V.

FNV komt op voor de belangen van mensen op het gebied van werken en inkomen. Met meer dan één miljoen leden – jong en oud – is FNV de grootste vakbond van Nederland.

Ga naar website

C.N.V.

CNV is de vakbond die ervoor zorgt dat mensen werken met plezier en optimaal rendement halen uit hun loopbaan. Of het nu gaat om een hoger salaris, carrière maken, een veilige en leuke werkplek of opleidingen, daarvoor staat het CNV.

Ga naar website

VCP

De VCP (Vakcentrale voor Professionals) behartigt de belangen van professionals. Professionals vind je overal: in het onderwijs, de zorg, bij multinationals, de politie, defensie, in de luchtvaart of in het grondverzet. Professionals, georganiseerd rond bedrijf en beroep, staan voor de VCP centraal.

Ga naar website

V.N.O. N.C.W.

VNO-NCW maakt zich sterk voor een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat in Nederland en zorgt ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie. Ondernemers ontmoeten elkaar in de regio en staan aan de basis van veel projecten voor nieuw en duurzaam ondernemerschap.

Ga naar website

U.W.V.

UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening.  Het is de missie van het UWV om echt verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

Ga naar website

14 Twentse gemeenten

Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Dinkelland, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Ga naar website

Werkplein Twente

Werkplein Twente is er voor de werkgevers en werkzoekenden. Ze helpen mensen met een uitkering of arbeidshandicap aan een passende baan en ondersteunen werkgevers bij het vinden van geschikte kandidaten en andere vraagstukken.

Ga naar website

S.B.B.

SBB is de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven. Zowel partners uit het onderwijs als het georganiseerd bedrijfsleven werken samen aan een optimale aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Ga naar website

Leerwerkloket Twente

Het Leerwerkloket helpt en adviseert werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen.

Ga naar website

R.O.Z.

ROZ is er voor de ondernemers. Ze delen graag hun kennis met jou om de kans op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk te maken. Al 16 jaar helpen wij op die manier ondernemers ondernemen, van grote tot kleine bedrijven en van starters tot ervaren ondernemers.

Ga naar website

ABU

De ABU is de Algemene Bond Uitzendondernemingen. De ABU helpt uitzendondernemingen en payrollbedrijven die lid zijn om uitzendwerk en payrolling van waarde te laten zijn voor de maatschappij. Kwaliteit van de dienstverlening van de ABU en zijn leden staat daarbij voorop.

Ga naar website

Endoor

Endoor biedt opleidingsmogelijkheden speciaal voor organisaties, werkenden en werkzoekenden. Uitgevoerd door ervaren docenten van ROC van Twente, goed te combineren met een baan en passend bij jouw leerwensen!

Ga naar website

ROC van Twente

ROC van Twente verzorgd middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Je kunt kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4.

Ga naar website

Zone.college

Als grootste groene opleider van Oost-Nederland draagt Zone.college bij aan een gezonde, duurzame toekomst van mens en wereld.

Ga naar website

Saxion

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Samen met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan.

Ga naar website

University of Twente

Universiteit Twente biedt - binnen het wetenschappelijk onderwijs (wo) - een breed scala aan programma’s aan, van pre-universitaire programma's tot bedrijfstrainingen en van summerschool tot part-time masters.

Ga naar website