Werkgevers

Wij helpen werkgevers bij het zoeken naar mogelijkheden om medewerkers aan te trekken. Of juist bij het zoeken naar oplossingen voor personeel waar geen werk meer voor is. Zo zorgen we er samen voor dat jij als werkgever toekomstbestendig bent.

Wat we doen

Wij helpen werkgevers in deze onzekere tijden. Bij het zoeken naar mogelijkheden om medewerkers aan te trekken. Of juist bij het zoeken naar oplossingen voor personeel waar geen werk meer voor is. Zo zorgen we er samen voor dat jij als werkgever toekomstbestendig bent.

Wij helpen je met

Wij zijn er voor werkgevers met een (tijdelijk) personeelstekort- of overschot. Herken jij je in één van de volgende situaties? Dan kunnen wij je helpen!

Er dreigt ontslag voor (een aantal van) mijn medewerkers

Ik heb financiële zorgen

Ik wil mijn personeel graag bijscholen

Ik heb een (tijdelijk) tekort aan personeel

Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan inclusieve samenleving

Call to action

Hoe werkt het?

Als je contact met ons opneemt, plannen we vrijblijvend een gesprek met je in. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak. Met dat plan begeleiden we jou naar werk in loondienst. Wij maken van jouw werken een punt!

Aanmelden werkgever

Succesverhaal uit de praktijk

“Van taxi naar tankstation”

Ik heb een mail gestuurd en werd geholpen door een echte topper. Hij heeft mij begeleid met het schrijven van sollicitatiebrieven, mijn cv actualiseren, eigenlijk om terug te komen in de maatschappij!