Het succesverhaal van Angela

Even stilstaan…..

Ze wist niet wat ze wilde dus vanuit haar VWO dus begon ze maar met werken als administratief medewerkster bij een Bank. Dat was een leuk begin, maar 5 Jaar verder solliciteerde ze als medewerkster Personeelszaken en maakte ze de switch naar de sector personenvervoer.

Zo begon ze haar carrière zo’n 37 jaar geleden. De interesse in het HR vak èn de branche was geboren. Ze wilde zelf aan het roer staan en haalde haar diploma als HR Manager in deeltijd.

Als HR Manager in hart en nieren cross-te ze voor haar werk het hele land door, bluste ze interne branden, ondersteunde ze vele re-organisaties en fusies. Van haar hand kwamen innovatieve ideeën, die ze samen met een gemotiveerd team tot uitvoer bracht. Daarnaast voedde ze als alleenstaande twee kinderen op en was mantelzorger voor haar ouders. Niets was teveel, alles leek mogelijk!

Dit ging jaren goed maar…de organisatie veranderde geleidelijk aan, er waren wisselingen in het management, het werk liep over en er slopen lichamelijke maar ook steeds meer mentale klachten haar systeem in. En opeens….. was de koek op!

60 Jaar en noodgedwongen stilstaan. Dat overkomt anderen, maar hàar toch niet… bedacht ze nog, maar wèl dus en wat nu? Op de bank zitten is zò niet haar ding en dat was nu precies wat er gebeurde, het ging gewoon niet meer.

Gelukkig had ze een goed netwerk en met de hulp vanuit Pluspunt Twente kwam ze terecht bij een (Levens)Loopbaan Coach, waar ze op een positieve en creatieve manier op zoek ging naar de basis: “ Waar wordt ik blij van en wat geeft me energie? “En toen… na ruim 7 maanden en met een “werkgeluk checklist op zak” kwam er wonderbaarlijk een mooie functie op haar pad.

En zo begint er voor haar vanaf 1-12-2023 een nieuwe uitdaging als HR Adviseur in de publieke sector regio Twente. Met een groot hart voor mens en organisatie, een rugzak vol werkervaring, creatief, vol ideeën en weer kunnen putten uit nieuwe energiebronnen. Een nieuw begin op je 60e… wat wil een mens nog meer?